Книга за мнения и препоръки на клиенти

Николай Хитров, гр.Троян
  През месец октомври закупих камина на пелети от инж. Шопов. Бях приятно изненадан от коректността и професионализма на фирмата - при избор на Водонагревателна камина на пелети СИЗОМАТИК 12 А, доставката и настройките й. Но още по-приятно се изненадах, когато при възникнал проблем при експлоатация на камината, в резултат на некачествени пелети, екип на фирмата дойде на място (на 330 км. отдалечено) за по-малко от 24 часа и отстрани проблема, без суетене и излишни въпроси. Те отлично знаеха за какво става въпрос още от телефонния разговор и бяха напълно подготвени. Благодаря ви за коректността и професионалното отношение!

Соня, Стефан, Катя и Веско Бурови, гр. Пещера
  От дълго време обмисляхме как да решим въпроса с отоплението на нашата двуетажна къща, докато не се срещнахме с инж. Вл.Шопов. Той ни препоръча локално парно с печка на пелети с водна риза. Приехме предложението, понеже ни беше омръзнало да поддържаме четири печки на дърва в стаите, които обитавахме. На практика това беше много неудобно и трудоемко, понеже се получаваше така, че докато запалехме едната печка, то другите загасваха. Дървата,които трябваше да пренасяме, отделно усложняваха ситуацията.

  Инженер Шопов ни направи оферта за отоплителната инсталация с включени материали, количествена стойност и монтаж. И така нашето желание стана реалност – сега в цялото ни жилище е топло и комфортно. С парното в цялата къща се поддържа постоянна температура от порядъка на 22-25 градуса. Печката е италианска – “Duchessa idro stееl”, поръчахме я от каталог, в цвят по наш избор, гарнирана с керамични детайли, чугун и стоманена водна риза. Дистанционното й управление улеснява нейното използване, позволявайки възможност за бърз достъп и въвеждане на дневни и седмични програми. Цялото ни семейство е много доволно от направената инвестиция. Разходите за отопление на цялото ни домакинство намаляха драстично. Отопляваме се вече трета година. От три тона пелети приготвени за зимния сезон в края на сезона остават около 250 до 500 кг. пелети. Всеки сам може да си направи сметката. Това дължим на отличното проектиране и перфектното изпълнение на цялата отоплителна инсталация от инж. Шопов. Благодарим!

Бонка Манчева, с. Антон
  Висок професионализъм и топло човешко отношение! Не намирам по-точни думи, за да опиша дейността на "МИК-Инженеринг". Инж. Вл. Шопов направи всичко необходимо, за да задоволи и последния ми каприз на клиент при монтажа на Водонагревателна камина на пелети с фурна. А, повярвайте ми, аз съм доста капризна. За "МИК-Инженеринг" най-важното е клиентът да бъде доволен, дори очарован и това не са празни приказки и общоприети фрази, които всички фирми афишират. Срещнахме се като изпълнител и клиент, а се разделихме като добри приятели. С най-сърдечни пожелания за професионални и лични успехи!

инж. Васил Кунов
  Искам да изкажа мнение относно италианските уреди за отопление на пелети. Преди една година инж. Владимир Шопов ми монтира една такава, модел GRAZIOSA STEEL PLUS. Апартаментът ми се състои от две стаи с обща площ 70 м2 и отопляема площ от 50м2. Най-разумното в случая, предложено от него, беше да не се направи локална отоплителна инсталация, а просто да се монтира печка на пелети с въздуховоди. Предложеният модел се оказа наистина подходящ за случая. През изминалия сезон, който беше топъл, но за сметка на това продължителен, тази печка изгоря 1 т. пелети, като всеки ден работеше по минимум 9 часа. По-икономично отопление аз поне не зная, преди години отоплението ми беше на природен газ и сметките ми бяха по 200 лв. на месец за същата площ жилище. Едно голямо благодаря на инж. Владимир Шопов за компетентността и професионализма.

Антоанета и Николай Попови, гр. Пловдив
  Когато на човек му хрумне "гениалната" идея да има добро отопление в дома си - ПАРНО, /както на мен ми беше писнало да "гушкам печки"/ си задава няколко въпроса: Кого да избера да ми направи проекта? Кой ще ми даде най-ниската оферта? Дали цената ще определя качеството? Това са поредица от въпроси, които възникнаха в моята глава! Лутах се, търсех, разпитвах. Получих много оферти, сред които една се открояваше - от нея се виждаше професионализъм, а останалите бяха- думи, думи, думи ... цифри от ниски по- ниски, от високи по- високи. Тогава аз се спрях на вас. Много сме доволни от перфектно направената отоплителна инсталация и от красивата камина, която краси дома ни. Каквото и да кажа все няма да е достатъчно. Благодаря Ви наистина, че станахте част от ремонта на нашето жилище.

Сем. Петлови, с. Войсил

  В навечерието на новогодишната нощ една "китайска гумичка" бе решила да развали празника. Открихме теч в отоплителната инсталация, който не позволяваше домът ни да бъде отопляван. Когато позвънихме на инженер Шопов, беше 12 ч. на 31 декември (в навечерието на новогодишната нощ). Само след 40 минути той пристигна в дома ни и се зае с отстраняването на проблема. Кой би постъпил така в навечерието на новогодишната нощ – обилен снеговалеж, непочистени пътища, слаба видимост – само един истински професионалист, отговорен, коректен и добронамерен! Проблемът бе отстранен за отрицателно време! На инженер Владимир Шопов и съпругата му желаем здрава и благополучна нова година, успех във всичко, което умеят, и късмет във всичко, което не зависи от тях.

  Желаем им Весели Празници!

Отоплителна инсталация на къща, собственост на: архитект Надя Грудева, Катерина,
Стефан, Снежанка и Димитър

  През новия отоплителен сезон имахме удоволствието да изпитаме комфорта на съвременното обитаване, постигнат с професионалните умения на инж. Вл. Шопов. Дълго отлаганият във времето от семейството ни общ ремонт на фамилната ни сграда – двуетажна къща в Брацигово, се увенча с най-доброто решение, реализирано с перфектно изградената отоплителна инсталация с топлоизточник готварска сръбска печка с водна риза. За мен като архитект-проектант е ясно, че винаги добре обмислените решения са гаранция за ефективност и високо качество. Това е валидно особено когато клиентът е имал щастието да попадне на точния човек и точната фирма. За моите родители, живели в условията на домашното робуване с индивидуални печки, комфортът, създаден от изградената отоплителна инсталация, ги пренесе в новия цивилизован свят на техническите удобства с постоянно ползване на топла вода, чистота и уют. Изразяваме сърдечната си благодарност към инж. Шопов и екипа му за професионалното изпълнение.

   С професионална почит и благодарност – архитект Надя Грудева
  И  със специалните семейни поздрави и пожелания за успехи от Катерина, Стефан,  
  Снежанка и Димитър.

Може да изпращате вашите мнения и препоръки на email: wshopov@mik-engineering.com.

1 > Следваща