Книга за мнения и препоръки на клиенти

Румяна и Йордан Кърпачеви, гр. Пещера
  След като семейството ни заживя в нов дом, възникна проблемът с отоплението на къщата. Започна се с купуване и монтаж на печки-чудо, камини-печки и т.н., но резултатът беше опушване на стаите, мръсотии, разнасяне на пепел и боклуци. Въпреки всичко къщата не можеше да се стопли. Така минаха години. Започнахме да обмисляме вариант за локално парно. След известно проучване се спряхме на "МИК-Инженеринг". Останахме много доволни. Всичко беше изпълнено качествено и с висок професионализъм. Вече втора година парното работи безупречно. Топло е навсякъде и имаме винаги топла вода. Най-важното е, че отоплението с котел на твърдо гориво ни излиза много евтино. Лесно е за обслужване и е чисто вкъщи.

Сем. Делеви, гр. Перущица
  Преди няколко години си купихме къща с печка-камина и локално парно. Още през първата зима разбрахме какво е предимството на локалното отопление - и материално, и като уют, топлина и независимост от централно топлоснабдяване. Но видяхме и несъвършенства в системата. С тяхното отстраняване се зае инж. Вл. Шопов, управител на фирма "МИК-Инженеринг" гр. Пещера. С голяма отговорност и професионализъм инж. Шопов проектира конструктивните подобрения и извърши ремонта. Вече нямаме проблеми с нашето локално парно. Инвестистицията в локално парно си струва, но трябва да се изпълни професионално, за което благодарим на инж. Шопов.

инж. Васил Кунов
  Когато нашият град се газифицира реших да се възползвам от тази придобивка. Преди около пет години реших да премина от отопление с твърдо гориво на отопление с природен газ. За целта потърсих фирма, която да проектира и изгради отоплителната инсталация в жилището ми. След проучване и разговори с различни фирми, вниманието ми беше привлечено от фирма „МИК-Инженеринг”. Вече пет години тази инсталация е в експлоатация и нямам никакви забележки по изпълнението й. Като инженер мога да кажа накратко – умело съчетаване между теория и практика, в зависимост от конкретните особености на обекта.

Стефан Щерев Щерев, гр. Пещера
  Преди две години потърсих изпълнител за отоплителна инсталация на вилата ни в курортно селище "Св. Константин" край гр. Пещера. От мои близки ми бе препоръчана фирмата "МИК - Инженеринг" с ръководител инж. Вл. Шопов. Същият за кратко време изработи проект на инсталацията в няколко варианта, като ми разясни предимствата и особеностите на всеки един от тях, така че аз без затруднение избрах най-подходящия за мен. Проектът беше съпътстван с подробна спесификация на вложените материали и съоръжения със съответните цени. Подписахме договор, който включваше подробни клаузи, защитаващи интереса ми като клиент, което почти не се среща в практиката на други предприемачи. Инсталацията бе изградена в срок, за кратко време, без излишното суетене и капризи на изпълнителя, на каквито сме свикнали у нас при взаимоотношенията ни с т.н. "майстори". Качеството на извършената работа е великолепно – в суровите зимни условия на летовището за десетина минути се стоплят всички помещения и бойлера за топла вода. Въодушевен от работата на инж. Шопов му възложих и друг проект – реконструкция на отоплителната система в дома ни в гр. Пещера. Без излишни разходи, старата неефективна система беше преобразувана в нова, отчитаща всички новости в отоплителната техника и практика. Изключително съм впечатлен от работата на фирма "МИК-Инженеринг" и искрено се радвам, че в нашата страна, където некачествената и некомпетентна работа на "майсторите", тяхната мърлявщина и рекет над клиента са норма, все още има предприемачи с висок морал, професионализъм и грижа към клиента!

сем. Любка и Иван Кръстеви
  Изказваме нашата семейна благодарност към фирма "МИК-Инженеринг". Много специалисти идваха, правеха проекти, даваха оферти за вътрешна отоплителна инсталация за жилището ни, но никой от тях не даваше 100 % гаранция, тъй като вторият етаж на съседите е без прозорци и врати, а ние живеем на третия етаж. Единствено инж. Шопов успя да направи нашето жилище от 150 кв.м. топло и уютно с разход на дърва колкото за една обикновена печка. Намалихме разхода на електрическа енергия със 70 %, тъй като включените два бойлера ползваме ежедневно.

инж. Георги Симонов, гр. Пещера

  Фирма "МИК - Инженеринг" проектира и изгради в нашия дом отоплителната инсталация с топлоизточник – газов котел на природен газ. Истинско щастие е в днешно време да откриеш майстор, който да не хитрува, да не си предава важности, да знае и да може. На фирма "МИК - Инженеринг" може да се вярва, доверяваш й се изцяло и не оставаш излъган! Професионалното майсторство и чувството за отговорност е емблема на фирмата! Отношението им към клиентите е много внимателно, дават съвети, без да се опитват да налагат мнението си. Сърдечно благодарим на "МИК-Инженеринг" за качественото изпълнение и в бъдеще винаги ще търсим техните услуги.

Снежана и Нончо Петлови, с. Войсил, общ. Марица

  През месец август здравословни проблеми ни накараха да сe замислим сериозно за отоплението в дома ни! Крайното решение бе да изградим отоплителна инсталация. Децата ни се свързаха с фирма "МИК - Инженеринг". След направения проект за нас бе удоволствие до подпишем договора, който включваше клаузи, удовлетворяващи и двете страни. Само за по-малко от месец отоплителната инсталация бе готова. Посрещнахме първите студени дни на есента в чиста, топла и приятна обстановка в дома ни. Бяхме изненадани от вниманието и корекността на инж. Вл. Шопов, който неколкократно след пускането на отоплителната инсталаця се интересуваше дали не са възникнали някакви проблеми. Месец след включването й дойде лично отново да провери състоянието на системата и как се справяме с обслужването й.

  Желаем много здраве, все така успешен професионализъм и много клиенти!

Може да изпращате вашите мнения и препоръки на email: wshopov@mik-engineering.com.

Предишна < 2